Wednesday, July 20, 2011

[CERITA] Izz Ammar Dah Dua Bulan

Assalamualaikum.

Cepatnya anak mama membesar! Pejam celik pejam celik, dah masuk dua bulan dah. Semalam bawak Ammar pergi Klinik Kesihatan, untuk inJection 2 bulan. Kitorang sampai kat KK dalam pukul 8 pagi, dan orang dah ramai! Aduyai, terpaksalah menunngu lama. Tengok ni, Ammar sampai mengantuk tunggu giliran dia. Hehe.


Perkembangan terbaru Izz Ammar: berat 5.7kg, dan panjangnya plak 62cm!! Wah, Ammar ni memang jenis orang yang tinggi rasanya nanti. ^_^

Masa kena inject plak, Ammar boleh relax je. Tak nangis langsung! Nurse pun pelik. Hehe. Bila keluar dari bilik tu dia boleh siap senyum2 lagi. Iskh anak mama ni memang kuat la!

Bila sampai je rumah, terus menyusukan Ammar. Then baru bagi dia ubat demam, dan sambung balik menyusu sampai Ammar tertidur. Cian anak mama kena cucuk ye. 


1 comment:

NuR si CiKGu RiBeNa said...

alahai..
comelnya dia..

dia kuat..
mesti la tak sakit.
geramnya tengok ammar ni

SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA

Blog ini akan mencatatkan setiap perkembangan Izz Ammar, dari kecil sehingga besar. Kalau dah terpikat dengan Izz Ammar, kenalah jenguk-jenguk blog ini selalu ye. ^_^